LEDANDE EXPERTER PÅ

INTELLIGENTA KAMERA-SYSTEM

DEMO FILMERButik_statistik_video.html
TILLBAKAButik.html
KONTAKTA OSSKontakta_oss.html
VILKA ÄR VIOm_oss.html
LAGAR & REGLEROm_kameraovervakning.html

STATISTIK & ANALYSVERKTYG


Personräknare är ett enkelt verktyg för att effektivisera verksamheten i butikerna och hjälper er att bemanna verksamheten på ett effektivt sätt. Det är även ett effektivt verktyg för att utvärdera reklamkampanjer och försäljning i förhållande till antalet besökare.

Det är ett enkelt och prisvärt sätt att utvärdera sin affärsrörelse samt få en övergripande bild hur flödet är i butikerna.

Med hjälp av personräknare kan man få reda på försäljningen i förhållande till antal kunder som besöker butiken och antal besökare vid olika tidpunkter.

Man kan se resultat av marknadsföringsinsatser och tyda konsumtionsmönster. En sak som är lätt att glömma men är värd nog så mycket är att det underlättar personalplaneringen.

WEBREPORT, DIN STATISTIKPORTAL


WebReport omvandlar rå trafikdata till tydliga och intuitiva diagram som gör att du kan snabbt få en fördjupad insikt i statistiken. Använd den för att upptäcka trender, mönster eller, identifiera ovanliga prestanda. Med WebReport kan du presentera prestandaproblem, och hjälpa dig att ta rätt åtgärder för att förbättra produktionen, förbättra intäkterna och öka lönsamheten.

Skräddarsydda rapporter genereras automatiskt och levereras till dig utifrån dina önskemål.